Don Q Gran Reserva Anejo Rum XO 9 Jaar

Don Q Gran Reserva Anejo Rum XO
Don Q Gran Reserva Anejo Rum XO
Smaakprofiel
Caramel Caramel Sweet Sweet Honey Honey
Variatie Molasses Rum
Proef Balanced and mild with fruity sweetness of caramel.
Rijping American white oak
without added sugar!
Don Q Gran Reserva Anejo Rum XO
Koop binnen 6 uur 16 min. en wij verzenden morgen.
0,7 l · 40 % vol
62,90 €
89,86 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending

Beschrijving van het product

Beschrijving van het product
This bottling is composed of 98% Blend, which was aged between 9 and 12 years in American white oak. The remaining 2% consists of rum that has been matured in the solera process for up to 50 years. The Don Q brand is a homage to the famous novel character Don Quixote and is produced in the Puerto Rican Distilleria Serrales. In order to maintain a very high quality standard, the molasses is pasteurised before distillation. This prevents the distillate from being contaminated by bacteria or wild yeasts. All Types of Don Q are distilled, matured and bottled on site.
Distributeur
High Spirits S.L., Calle Azagador 58, 28232 Madrid, Spanien
Aanduiding
Rum
Land van herkomst
Puerto Rico

Artikelen met dezelfde smaak

Traspers Rum 15 Jaar Traspers Rum
61,29 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Barbados Rum - Stingray "Whisky.de exclusive" Barbados Rum - Stingray "Whisky.de exclusive"
58,43 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Ron Centenario Gran Reserva 25 Aniversario with 2 glasses Ron Centenario Gran Reserva 25 Aniversario with 2 glasses
101,29 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Pussers Rum Gunpowder Proof Pussers Rum Gunpowder Proof
45,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Kirk & Sweeney Gran Reserva Superior Rum
Kirk & Sweeney Gran Reserva Superior Rum
75,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Bristol Rum Mauritius Labourdonnais Cognac Finish 2010/2022
Bristol Rum Mauritius Labourdonnais Cognac Finish
141,29 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Ron Abuelo Napoleon 15 Jaar
Ron Abuelo Napoleon
75,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Austrian Empire Navy Rum Reserve Cognac
Austrian Empire Navy Rum Reserve Cognac
79,86 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Ron San Miguel Solera
Ron San Miguel Solera
75,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Don Q Rum Reserva Anejo 7 Jaar
Don Q Rum Reserva Anejo
38,43 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
La Maison du Rhum Batch No. 5 St. Lucia 2013/2022
La Maison du Rhum Batch No. 5 St. Lucia
88,43 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
1731 Fine & Rare Belize Rum 12 Jaar
1731 Fine & Rare Belize Rum
75,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Ron Centenario Gran Reserva 25 Aniversario
Ron Centenario Gran Reserva 25 Aniversario
97,00 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Matusalem Gran Reserva 15 Rum
Matusalem Gran Reserva 15 Rum
41,29 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending
Austrian Empire Navy Rum Solera 18
Austrian Empire Navy Rum Solera 18
55,57 €/l
- incl. 21% BTW - excl. Verzending

Beoordelingen van klanten

Nog geen beoordelingen beschikbaar

Smaakwaarderingen

Aroma
Vanilla Vanil.
100% (2)
Caramel Caram.
100% (2)
Sweet Sweet
100% (2)
Smaak
Sweet Sweet
100% (7)
Caramel Caram.
90% (6)
Honey Honey
30% (2)
Vanilla Vanil.
20% (1)
Oak Oak
20% (1)
Uitgang
Caramel Caram.
100% (2)
Sweet Sweet
100% (2)
Oak Oak
50% (1)
Honey Honey
50% (1)

Beoordelingen

Mike
op 25.11.2023
geverifieerd
Aroma: Sweet Caramel Vanilla

Geschmack: Sweet Caramel Honey

Abgang: Caramel Sweet

Kommentar:
Andre
op 12.03.2023
geverifieerd
Aroma: Caramel Vanilla Sweet

Geschmack: Honey Oak Vanilla

Abgang: Honey Caramel Oak

Kommentar: Ein toller Rum! Auch für Whisky Liebhaber eine Empfehlung!
Herstellerbeschreibung
op 17.11.2022
Geschmack: Ausgewogen und mild mit fruchtiger Süße von Karamell.
Leveringsland
Delivery Country
Taal
Language
Deze website maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u de best mogelijke functionaliteit te bieden.